Известие

Collapse
No announcement yet.

Музика 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хубаво е, че си открил къде е проблемът.
    Кофти работа с този усилвател. Очевидно не е изпълнен както трябва.
    Не знам, дали можеш да го върнеш на продавача, но ако нямаш такъв вариант и може да се отваря (ако не се нарушават гаранционни условия) може да се преработи, така че да може да се ползва.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Купих го за малко пари, аз съм си виновен. Ще опитам да го върна, ако не ще го преработя. В крайна сметка наистина предпочитам този вариант, не ми се разглобяваше пак всичко. Сега знам, че взимам един, връзвам кабелите и всичко е точно.
      Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

• Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщение
        Купих го за малко пари, аз съм си виновен. Ще опитам да го върна, ако не ще го преработя. В крайна сметка наистина предпочитам този вариант, не ми се разглобяваше пак всичко. Сега знам, че взимам един, връзвам кабелите и всичко е точно.
        От гледна точка на това, че на един усилвател няма кой знае какво да му се повреди след определено време на eксплоатация, аз бих си купил за по-малко пари усилвател втора употреба но качествен.
        Мисля, че това е по-разумно пред варианта за същите пари да се купува нов но "куча марка".

Примерно някой от тези.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Точно него гледах! Средата на септември ще потърся и ще купя нещо хубаво.
          Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

• Някой може ли да ми каже размера, за говорителите в кората под задното стъкло, че мойта няма, а съм намислил да сложа 2 басови говорителя. Захранвани от отделен усилвател.
            Алфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
            Алфа Ромео 166 2.0ТС, 99г. EX
            Алфа Ромео 156 1.9JTD16v, 04г.

Comment

• и моята пе4ка няма от зад,онзи ден отваря от горе капаците и гледам няма никои,та искам да попитам дали поне има кабели нещо прекарани да си сложа да свири нещо и там,поздрави...
              alfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hp sigpic CRASH
              145 1.6 16v TS 99
              166 2.4 JTD 150(hp)

Comment

• Процедурата е досадна, но после ти дава свобода. Няма голям смисъл да сложиш "някакви" да дрънчат буквално. Или сигнал от задните колони (букси под задната седалка) и усилвател + оригинални / подобни говорители. Или сигнал от ICS преди усилвателя, кабели до отзад, усилвател, пак тези говорители или някой босе бас от либра, отделна туба или каквото прецениш.

Най-добре например да си намериш фабричният усилвател, окабеляване и т.н., но се убедих, че е сложно и леко ненужно занимание, най-малкото заради 3-те дни работа които си отваряш и стотиците неща, които можеш да счупиш по пътя.

Comment

• Здравейте , колеги . Вчера реших да разглобя ICSa и да видя какво се случва отзад . И какво да видя : въпросната букса я имам от едното излизат жълт , червен и черен кабел ( като държим буксата да е горе в дясно - дясната малка ) . По другите букси не обърнах внимание . Отворих отзад и какво да видя , усилвателчето за колонките , кабел за ченджър , кабел за нави и чинчове . Пуснах на бързо тоци моци и вкарах чинчовете . ДА АМА НЕ усилвателя си свети но не свири ( а до последно работеше) . Има ли нещо по настройки или ??

Comment

• Усилвателят не е на чинчове (фабричният) а е на голяма букса. Чинчовете са ВХОД към ICS от ченйнджъра и при определено oбстоятелства може да се преработят за AUX.

Comment

• Мен ми хрумва нещо друго. И без това навигацията е реално неизползваема. Не може ли отзад да и се резнат 3-те кабела за RGB и по тях да се пусне видео сигнал от друго устройство ( след преобразовател естествено ) и когато се цъкне навигацията в колата реално да се вижда видео сигналът от това устройство (било то камера за задно виждане, DVD или каквото и да е).

Comment

• Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщение
                        Мен ми хрумва нещо друго. И без това навигацията е реално неизползваема. Не може ли отзад да и се резнат 3-те кабела за RGB и по тях да се пусне видео сигнал от друго устройство ( след преобразовател естествено ) и когато се цъкне навигацията в колата реално да се вижда видео сигналът от това устройство (било то камера за задно виждане, DVD или каквото и да е).

Да, това е възможно.
                        Проблемът е че и видео входът на ICS-а е морално остарял (RGB). Понеже трудно се намират устройства с такъв изход, трябва преобразувател на сигнала.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• http://www.xcarlink.bg/alfa-romeo някой да знае по евтин вариант на това и как седят нещата с връзването
                          Alfa Romeo 166 2.5 v6 24v

Comment

• Пуснах по-назад в темата вариант за 100лева и се свързва директно с букса отзад на ICS на мястото на CD Changer-а.

Comment

• А някой да има впечатления от варианта XCarLink с Bluetooth ?
                              Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

• Хора , кажете на кои пинчета на буксата отзад на ICS са вързани чинчовете ??

Comment

Working...
                                X